+36-20-220-4000 hello@evir.hu

GINOP 3.2.2

Vállalkozz digitálisan!

GINOP 3.2.2. pályázati lehetőség!

A Modern Vállalkozások Programja által minősített szállítóként lehetőségünk van jelentős mértékű kedvezmény biztosítására az eVIR Vállalatirányítási rendszer bevezetésére. Vegye igénybe a GINOP-3.2.2-8.2.4-16 „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések támogatása” pályázatot a vállalat informatikai igényeinek megvalósításához.

A pályázat keretében nem a fentiekben szereplő eVIR Light / Standard / Extra „dobozos” verziók kerülnek bevezetésre, hanem egy sokkal komplexebb rendszer. Természetesen vannak közös pontok (pl. jogposultsági rendszer, alapmodulok, stb.), de vannak nagyon lényeges eltérések:

Privát felhő

A szoftver futtató környezet (szerver) nem a felhőben nálunk, hanem egyedileg az ügyfélnél alakítjuk ki és üzemeltetjük. Nem egy megosztott szerverről fut a rendszer, hanem az ügyfél dedikált erőforrásait használja.

g

Egyedi fejlesztések

Nem csak a jelenleg már létező modulok testre szabására van lehetőség, hanem teljesen egyedi modulok készítésére, melyek más ügyfélnél nem jelennek meg, de ezzek ellenére az elkészítést követően folyamatos karbantartás alatt van, azaz a program frissíthető marad.

w

Konzultáció

már a tervezési szakaszban aktív részvétel konzultáció formájában

Kiemelt támogatás

mind a bevezetés alkalmával, mind a használat közben kiemelt támogatásban részesülnek a felhasználók

A Modern Vállalkozások Programja projekt keretében az eVIR Vállalatirányítási rendszer beszerzésére pályázó vállalkozásoknak:

  • 10%-os egyszeri licencdíj kedvezményt biztosítunk az alaprendszer árából,
  • továbbá költség-, és kötelezettségmentes az előzetes konzultáci és helyszíni bemutató
GINOP 3.2.2 pályázathoz Modern vállalkozások programja poszter
ite when changes are made via PBX-->