+36-20-220-4000 hello@evir.hu

eVIR Rendszer

Ismerd meg jobban ezt az

elektronikus vállalatirányítási rendszert!

eVIR FELÉPÍTÉS

R

Platformfüggetlen

Az eVIR számlázó- és készletnyilvántartó rendszer tervezésénél és megvalósításánál egyik legfőbb szempont, hogy teljesen platform-, és rendszerfüggetlen legyen. Ennek szellemében éppen úgy teljes értékűen használható Windows, Mac / OSX, Linux, Android operációs rendszereken, Edge, Chrome, Firefox, Safari, vagy bármilyen más böngészőből.

Biztonságos

A távoli használat SSL titkosítással történik, azaz HTTPS kapcsolat gondoskodik az adatok lehallgathatatlanságáról. A kiszolgáló szerverek adattárolása megfelelően redundáns, valamint rendszeresen történik a szerverekről fizikailag külön levő adatközpontba is mentés.

Ügyfél saját szerverére is telepíthető

Természetesen nem csak a felhőből, a mi szervereinkről vehető igénybe a szolgáltatás. Aki nem szeretné az adatait ránk bízni, vagy olyan nagy mennyiségű bizonylatot készít, esetleg saját dokumentumtárat szeretne üzemeltetni, azok számára lehetőség van saját szerverre való telepítésre, üzemeltetésre. Ez elsősorban az eVIR Enterprise esetében jellemző.

eVIR TECHNOLÓGIA

Szerver operációs rendszer

Saját rendszereink 64 bites Debian Linux operációs rendszeren futnak, melyek költséghatékonyság mellett nagy teljesítményt nyújtanak.

Webszerver

A piacvezető Apache web szervert használjuk rendszereink kiszolgálásához.

i

Programnyelv

Az eVIR számlázó- és készletnyilvántartó rendszer forráskódja Perl nyelven készült, mely már közel 30 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt már bizonyította, hogy stabil, hosszú távon is tervezhető alapot biztosít a nagyobb szoftverrendszerekhez is.

Adatbázis szerver

Az adatokat Postgresql adatbázisokban tároljuk, mely megbízható hátteret biztosít akár hatalmas nagy adatbázisok számára is.

eVIR TÖRTÉNET

Hogyan kezdődött...

A szoftver jelenlegi fejlettségi szintje már nyomokban sem hasonlít a több, mint 20 éve elkészült eredeti verzióra, mely dBase 3+ alapú volt és DOS-on futott. A fejlődés megállíthatatlan volt: Clipper 87, Clipper 5.0 (már ekkor hálózatos, több felhasználót kezelő verzió volt), Alaska xBase++ (Windows alatt is működő, egyszerű grafikus felhasználói felülettel rendelkező) verziók is voltak. Ezen a ponton volt egy nagyobb változás, amikor teljesen az alapoktól újra megírásra került a rendszer, de ekkor már a kor szellemének megfelelően: Perl nyelven, PostgreSQL adatbázismotorral, webes felülettel. Ez még az előző évezredben, 1999-ben történt, amikor ez a rendszer még az elsők között volt a magyar fejlesztésű, csak web alapú felülettel rendelkező ügyviteli rendszerek között.

Azóta volt még három nagy változás: 2003 tájékán a forráskód legalább 90%-a frissült és elnyerte mai formáját a program, valamint 2013-ban ismét egy nagy ráncfelvarrás eredményeképpen született meg a ma ismert számlázó- és készletnyilvántartó eVIR  rendszer, melynek megjelenítési formáját 2019 végére teljesen lecseréltük a kor elvárásainak megfelelőre.  Természetesen a fejlesztés azóta sem szünetel, folyamatosan történik új modulok készítése és a régi modulok módosítása az ügyfeleink visszajelzései és igényei alapján.

Az elmúlt évek alatt a fejlesztés üteme igencsak felgyorsult, a rendszert használó ügyfeleink száma dinamikus növekedést mutat.

ite when changes are made via PBX-->