+36-20-220-4000 hello@evir.hu

Rólunk mondták

Előfizetőink,

akik már minket választottak és utólag is jó döntésnek bizonyult.

"
Hertz Autókölcsönzés logó

Hertz Autókölcsönző

„2021 április óta használom az eVIR-t.
Az eVIR modulok és funkciók átláthatóak, logikusak, könnyen kezelhető, a számlázáson kívül plusz funkciói is vannak. Bármi probléma van, szinte azonnal kapunk segítséget, mindig van aki megoldja, ha valami összekavarodik.Teljesen felhasználóbarát.Különösen szeretem benne, hogy minden benne szereplő adatra rá lehet keresni, bármilyen változtatást/fejlesztést kértünk eddig, mindegyik gyorsan elkészült, alig várom, hogy a számlákhoz csatolni tudjuk a mellékleteket és azokkal együtt tudjuk kiküldeni őket.
A fent leírtak miatt ajánlom másoknak is.”

Gombos Krisztina, Hertz

„2021 április 1. óta használjuk az eVIR-t

előnyei:
– átlátható
– felhasználó barát, könnyen kezelhető
– követhető a számlák kiállítása és kiküldése
– sok szűrési lehetőség van
– exportálás xlsx, csv-be
– követhető a számlák előzményei”

Magos Zsuzsa, Hertz

„2021. november végétől használom az eVIR-t.
Legfőképp az átutalásos számlákkal foglalkozom, azzal a részével teljesen meg vagyok elégedve, könnyen és gyorsan lehet vele számlázni.
Jól lehet használni a szűrőket, és a keresősávot.”

Rácz Dzsenifer, Hertz

fejlszetem.hu logó

Xpertrade Kft.

„Az eVIR rendszert körülbelül két éve használjuk, nagyon sok időbe telt, amíg rátaláltunk erre a komplex vállalatirányítási rendszerre. Webshoppal, illetve raktárkezelő programmal kötöttük össze, és ebben a support csapat nagyon sokat segített. Az elkészített dokumentáció érthető, egyértelműen végig vezeti a felhasználót minden lépésen, és ha mégis elakadtunk, akkor azonnali és teljeskörű segítséget kaptunk. A rendszerben fellelhető modulok nagyon sokrétű tevékenységi kört képesek kiszolgálni, akár szolgáltatásról, akár termékek nyilvántartásáról legyen szó. A nagy készletek kezelése egyszerű, több raktár esetében is, a számlák és pénzügyi adatok is elemezhető formában vannak tárolva. A legtöbb alapadat exceles formában kinyerhető, és akár vissza is tölthető a rendszerbe, így a manualitás, a hibázás lehetősége a minimumra csökkenthető. A menü felépítése egyértelmű, átlátható. A legjobb, hogy egy olyan fejlesztő csapat áll a rendszer mögött, akik bármilyen fejlesztési igényünkre nyitottak voltak. A rendszert képesek voltak a cégre specifikálni, megoldást találtak minden problémánkra. Minden típusú cégnek bátran ajánlanám, legyen bármekkora, tartozzon bármilyen tevékenységi körbe, az eVIR rendszer biztosan megfelelő lesz számára.”

Kadlecsik-Takács Flóra
Pénzügyi vezető
https://fejlesztem.hu/

 Családfa Kft. logó

Családfa Kft.

„Mivel egy nagyon speciális üzletágban dolgozunk, így elengedhetetlen volt, hogy egy személyre szabott, igényeinknek megfelelő belső rendszert alakítsunk ki. Szerencsénkre, hamar rátaláltunk az eVIR-re, amelyet már több mint 15 éve (?) használunk belső rendszerünkként, és azóta se okozott csalódást. A rendszer felépítése logikus és könnyen átlátható, így új munkatársaink is hamar megtanulják annak használatát. Az évek során folyamatosan bővítettük a rendszert, és bármilyen ötletünk is támadt, kéréseinket minden alkalommal ki tudták elégíteni. Ennek megfelelően most már a mindennapi munkafolyamataink elvégzése mellett a cég pénzügyei, dokumentumkezelése és az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás is ezen a platformon keresztül működik.

Minden olyan cégnek ajánlom az eVIR rendszert, aki egy megbízható, felhasználóbarát és személyre szabott vállalatirányítási rendszert keres, amely mögött egy profi és nagyon készséges csapat áll.”

Galovics Gergely
Ügyvezető Igazgató
Családfa Kft.

KaraTech Kft.

KaraTech Kft.

„Az eVIR rendszert cégünk, a KaraTech Kft már több, mint 5 éve használja. Az eVIR mint vállalatirányítási rendszer minden igényünket kielégíti. A legjobban azt szeretjük benne, ha felmerül valamilyen problémánk, akkor az ügyfélszolgálatukhoz fordulva készséggel szakértő segítséget nyújtanak még olyan esetben is, amikor nem kimondottan eVIR funkcióról van szó. Kb. 1,5-2 éve jutottunk el odáig, hogy az egyébként már léterző WooCommerce összekötést aktiváltattuk a rendszerben, ez azóta rengeteg munkaórát spórolt meg nekünk. Amikor felmerült olyan eVIR-ben még nem létező, de a webáruházunkhoz vagy a kezeléshez szükséges kényelmi fejlesztés igénye, a BC.HU Kft munkatársai azt 1-2 nap alatt lefejlesztették, letesztelték, és azóta is tökéletesen működik. A rendszernek rengeteg funkciója van, abban mindenki megtalálhatja a neki szükséges modulokat. Az eVIR rendszert nyugodt szívvel ajánlom minden olyan kis-közép és nagyvállalatnak, aki egy olyan vállalatirányítási rendszert keres, ami mögött egy korrekt, jól kommunikáló, rugalmas, szakértő és nem utolsósorban megbízható csapat áll.”

Ügyvezető: Karagich Attila
https://aszivattyus.hu/ webáruház

„2018 júliusa óta használjuk számlázásra az eVIR programot,
teljes elégedettséggel, mind a személyes támogatást tekintve, mind pedig a modulok kezelhetősége, átláthatósága tekintetében.
Kifejezetten elégedett vagyok a gyors és hatékony reagálással, és azzal, hogy közvetlen segítséget kapok .
Feltétlenül ajánlom a cégeknek mert itt tényleg szakmailag minden a helyén van és gyorsan, biztonságosan használható minden modul.”

Toolsworld Hungary Kft.
ügyvezető igazgató

BEST CLEAN BEST KFT. logo

Best Clean Best Kft.

„UNAS webshoppal összekötve használjuk az eVIR rendszert. Nem kell különböző programokat használnunk a különböző feladatokra, mindent egy rendszerben tudunk kezelni. Ez így nagyon kényelmes. Külön megnyugtató a tény, hogy a szoftver mögött mind szakmailag, mind emberileg kiváló csapat áll.
Most is az eVIR-t választanám.”

bcbhigienia.hu

FókuszComputer logó

FókuszComputer

„Az eVIR-t 2016-óta használjuk.

Az eVIR nagy előnye, amiből a hátrányai is erednek, a böngésző alapú működés.

Komoly szemléletbeli átállást kíván meg a felhasználóktól, akik eddig kliens alapú rendszert használtak. De amint megszokja és megtanulja a használatot, onnantól minden előnyét tudja élvezni.

Platform és munkaállomás független használat. Mindenhol és mindenen használható, amin egy böngésző elindul.

Funkcionális felépítése kielégít minden igényt. Az adatbázis szemléletű használat sokat segít a keresésekben, kimutatásokban. Szinte minden személyre szabható, formalizálható.

A felhő alapú működés biztosítja, hogy megfelelő erőforráson lehessen a rendszert futtatni.

A rendszer folyamatosan bővítik, frissítik és minden felmerülő új feladatnak megtudják feleltetni, és mindezt gyorsan és pontosan.

Amennyiben homokszem kerülne a gépezetbe, akkor is profin, gyorsan és szakszerűen javítják a hibát.

Köszönjük a régóta tartó eredményes együttműködést és a jövőben is számítunk az eVIR profizmusára.”

Fekete Attila

FókuszComputer

szivattyuk.hu  logo

K-Tech Szivattyú Kereskedelmi Kft.

„2009 óta vagyunk felhasználói az eVIR rendszernek. Már akkor előbbre járt számos rendszernél abban, hogy egy böngészőben volt kezelhető. Tapasztalatunk szerint a rendszer kezelését gyorsan megértik és el is sajátítják az új felhasználók. Számunkra nagyon fontos, hogy az általunk használt rendszerben minden raktári, pénzügyi, számlázási és értékesítési feladat megoldható legyen, ez az eVIR-ben tökéletesen adott. Nagyon hasznosak találjuk, hogy az eVIR-ben tárolt nagy mennyiségű adatunk rugalmasan kinyerhető a rendszerből további feldolgozásra, ezzel is támogatva cégünket az üzleti döntéshozatalban. Ha gondunk adódik, akkor gyorsan és megoldást keresve tudunk a megoldás irányába lépni, mert nyitott fülekkel hallgatnak minket. Előnynek látjuk, hogy a rendszer megismerését követően, abból kiindulva a cég igényeire testre szabott funkciók alakíthatóak ki, tulajdonképpen bármelyik modulban.

Azoknak ajánlanám az eVIR rendszert akik olyan ügyviteli rendszert keresnek, ahol az alapok nagyon erősek, jól kialakultak. Fontos számukra, hogy a rendszer úgy van folyamatos fejlődésben, hogy közben a fundamentumait, értékeit mégis megőrzi.”

Kincses Tamás
ügyvezető
Szivattyúk

 BANK-CARD KFT. logó

BANK-CARD KFT.

„Az eVIR indulása óta vagyok felhasználójuk. Az indulás óta sokat fejlődött, de mindig nyitottak voltak a kérdéseinkre, javították problémáinkat.
Nagyon jó személyes kapcsolat van és ez fontos.
Nem napi szinten használom, de még így is értelemszerű.
Kiváló ügyfél-kapcsolattartás, gyors probléma-megoldás, stabil működés, felhasználóbarát egyedi program.”

Karácsonyi Péter
ügyvezető igazgató
BANK-CARD KFT.

Tupex Kft., Kipex Kft. Pesti Klíma Kft.

„A rendszert 2011. óta használom. Nyilván azért ilyen rég óta, mert jól működünk „együtt”. 3 cégben is tevékenykedem, mindháromnak különböző a tevékenységi köre, de mindegyiket tökéletesen támogatja az eVIR. Elfogult vagyok a háttérben dolgozókkal szemben, egyszerűen csak azért, mert nagyon kedvelem őket!
Szóval, ha leveszem valahogy az elfogultságom szemüvegét, akkor felsorolnék néhány dolgot a tapasztalataimból:

  • mikor induló cégként kerestük meg a rendszer gazdáját, akkor nagyon jól jött egy olyan profi, szakszerű támogatás a részéről, ahol plusz ötleteket kaptunk arra, hogy mi könnyítené meg igazán a munkánkat.
  • ahogy bővültünk és növekedtünk, tudtuk folyamatosan testre szabni, alakítgatni a programot, abszolút testre szabva
  • ha kitaláltunk egy új módszert, mivel lehetnénk még hatékonyabbak (nyilvántartás, ügyfelek kezelése, koordinációs feladatok kiosztása, garanciális ügyintézés kezelése), de fogalmunk sem volt a kivitelezés módjáról, ahhoz is kaptunk segítséget, sőt a megoldást is hozzá.
  • ha bármilyen hibába ütköztünk, azonnali segítséget kaptunk ennek orvoslására.

Akik nem bánják,

  • hogy egy olyan felkészült csapat áll a hátuk mögött, akik van úgy, hogy jobban tudják, nekünk mi a jó,
  • hogy egy olyan rendszert kapnak a kezükbe, ami tökéletesen illeszkedik cégük működéséhez, megkönnyítve a hétköznapok bajait,
    azoknak tiszta szívvel ajánlom az eVIR-t.”szőröstől, bőröstől”!”

Turcsányi-Somogyi Zita
Tupex Kft., Kipex Kft. Pesti Klíma Kft.

Flexible System Global Kft.

„Az eVIR rendszerét még a korábbi időszakból használjuk, mely könnyen kezelhető, számunkra kezdetekben főként számlázásra használatos rendszerként a munkánk támogatására.

A kezelhetősége egyszerű, gyors és minden böngészőből könnyen elérhető, hatékony eleme a rendszereteknek, melyet az évek során – személyes tapasztalatunk alapján állítjuk – a kor igényeit gyorsan lefedve fejlesztettetek.

Az eltelt évek használata során más rendszerekkel időszakosan összehasonlítottuk ár-érték és web – böngészőből történő használat szempontjából és az eVIR mellett döntöttünk.
Munkátokhoz egészséget kívánunk!”

Lukács Laszló – Flexible System Global Kft.

ite when changes are made via PBX-->